Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Overnight Replenishing Miracle Oil 30ml

519 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 2898 Kategorier: , , Stikkord: , ,

Sanctuary Spa Overnight Miracle Oil er en rik og luksuriøs olje som du kan sove med over natten. Det er en nærende olje som gir optimal fuktighet til huden. Etter kun 4 ukers bruk av Sanctuary Spa Overnight Miracle Oil vil den ha redusert fine linjer, huden vil føles myk og du får en fantastisk glød. Perfekt som en kur dersom du ønsker ekstra fuktighet. Den er 99% organisk.

Bruk:

Sanctuary Spa Overnight Miracle Oil påføres etter rens på kvelden. Påfør noen dråper av oljen i håndflaten, varm den med hendene dine og påfør ansikt og hals. For ekstra fuktighet kan du ha en krem over, ellers kan du bruke den alene.

Inneholder solskinnsolje, jojobaolje og hvetekimolje. 30 ml.

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014. Produktene er basert på rike oljer og pleiende ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme.

Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!

 

Sanctuary SPA Overnight Replenishing Miracle Oil 30ml
519 kr