Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Honey Milk Dual Care Serum 30g + Moisturiser 30g

719 kr

OMG! Double Dare

Honey Milk Dual Care inneholder et fuktighetsgivende serum og en fuktighetskrem som er formulert for å hydrere, mykgjøre og virke foryngende huden. Honning og melk tilføres i hver formel for å øke fuktighetsnivået og forbedre hudens fasthet. Bruk hvert produkt hver for seg, eller bland sammen for å maksimere styrken til hvert produkt for å få mest mulig ut av denne hudpleieduoen. En praktisk dobbel pumpe gir hver formel hver for seg eller samtidig.

Honey Milk Serum er et lett serum som dypt hydrerer, frisker opp og hjelper til med å bekjempe aldringstegn. Hyaluronsyre binder og etterfyller fuktighetsnivået for å en synlig forbedring av utseendet på hudstrukturen og en sunn, glødende hud.
Honey Milk Moisturiser gir fultighet og gjenoppretter elastisitet, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og rynker. En blanding av geitemelk, honning og hyaluronsyre øker og holder på fuktighetsnivået for å holde huden myk og smidig.

30g + 30g

OMG Honey Milk Dual Care Serum 30g + Moisturiser 30g
719 kr