Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Fotterapi

Velpleide føtter er gode å gå på og ser delikate ut. Hos Nyt tilbyr vi både medisinsk fotpleie utført av offentlig godkjent fotterapeut, og pedikyr utført av hudpleiere.

Fotterapi og fotpleie er for alle kvinner og menn som ønsker å ha pene velstelt føtter. Få hjelp med sprukne hæler, hard hud og tykke negler. Velpleide føtter er gode å gå på og ser delikate ut. På Nyt tilbyr Kirsti Høyem medisinsk fotpleie. Hun er en autorisert fotterapeut med mange års erfaring som offentlig godkjent fotterapeut, Med hennes snart 30 års erfaring i bransjen, så er du i gode hender når du kommer på Nyt.

Velpleide føtter ser delikate ut og er gode å gå på. Hos Nyt tilbyr Kirsti Høyem fotterapi/medisinsk fotpleie. Hun er offentlig godkjent, autorisert fotterapeut. Begrepene fotterapeut og fotpleier blir ofte blandet sammen. Fotterapeutene har flere års utdannelse innen føtter. De behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler og hjelper deg med plager som inngrodde negler, torner og vorter. Som fotterapeut har Kirsti autorisasjon til å benytte skalpell og kan derfor fjerne hard hud på en bedre og mer effektiv måte. Lakk, shellac eller gelé er tilleggsbehandlinger som kan bestilles i kombinasjon med Fotterapi.

Feet Medical

Kr 1150,- | 55 min
Dette er en god tradisjonell fotterapi-behandling. I denne medisinske fotpleien nyter du et deilig, velgjørende fotbad, lar skuldrene senker seg og vi serverer deg en kopp velsmakende te. Når huden på føttene er blitt mye og klare for fotbehandling, så fjernes hard hud, og negler klippes og formes. Deretter renses det rundt neglene og løs hud files forsiktig bort. Neglen jevnes slik at den ser sunnere og friskere ut. En grundig pleie av hele foten. Behandlingen avsluttes med en herlig fotmassasje.

Feet Medical m/ Extra massasje

Kr 1 550,- | 70 min
La skuldrene senke seg, mens du nyter et deilig, velgjørende fotbad. Mens du sitter i fotbadet får du en kopp velsmakende te, og du får en pause i hverdagen. I denne medisinske fotpleien, blir hard hud fjernet, og neglene klippes og formes. Avsluttes med en utvidet fot- og legg-massasje som gjør godt for slitne føtter og legger, med muskelspenninger.

Feet Medical – Mini

Kr 690,- | 25 min
Fotpleie mini – fokuserer på ulike problemområder avhengig av behov.

Vorter

Kr 400,- | 15 min
Denne behandlingen starter med å vurdere vortens størrelse og omfang. Deretter fjernes hard hud på og rundt vorten. Til slutt påføres syre, lokalt på vorten – dette for å skade og drepe vorteviruset, og i tillegg lage en lokal irritasjon slik at kroppens eget immunsystem aktiveres. Hos Nyt har vi erfart at best resultater oppnås med pensling med syrer.

Torn (“liktorn”)

Kr 450,- | 15 min
En torn er kun hard hud, en såkalt forhorning av huden. Denne kan trykke på nerver nede i huden, og føles smertefull. Torner er ikke farlige eller smittsomme. Men de kan bli veldig vonde hvis de ikke behandles. Kirsti som driver Nyt har lang erfaring som fotterapeut er spesialisert på å fjerne torner. Tornen fjernes på en skånsom og effektiv måte, og du vil føle at bena igjen blir gode å gå på.

Feet Relax

Kr 490,- / 15 min
Behagelig massasje for slitne legger og føtter. Føttene dine bærer kroppen hele dagen, og de fortjener velvære og omsorg . Fot-massasjen virker beroligende og nedstressende. Her benytter vi aromatiske oljer som fremmer avspenning i muskulaturen, kombinert med velgjørende massasje. Supert å kombinere med Feet Medical og alle våre hudpleie behandlinger og spesialbehandlinger.

Feet punktbehnadling

Kr 450,-/ 15 min

Denne behandlingen er super for deg som kun trenger å klippe negler, en liten oppfriskning av neglene før shellac eller for deg som ønsker å fjerne hard hud under føttene. Behandlingen er ypperlig å i kombinasjon av shellac eller voksing av tær og/eller leggene.

Del siden med andre
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.