Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Fotterapi

Velpleide føtter er gode å gå på og ser delikate ut. Hos Nyt tilbyr vi både medisinsk fotpleie utført av offentlig godkjent fotterapeut, og pedikyr utført av hudpleiere.

Velpleide føtter ser delikate ut og er gode å gå på. Hos Nyt tilbyr Kirsti Høyem fotterapi/ medisinsk fotpleie. Hun er offentlig godkjent, autorisert fotterapeut. Begrepene fotterapeut og fotpleier blir ofte blandet sammen. Fotterapeutene har flere års utdannelse innen føtter. De behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler og hjelper deg med plager som inngrodde negler, torner og vorter. Som fotterapeut har Kirsti autorisasjon til å benytte skalpell og kan derfor fjerne hard hud på en bedre og mer effektiv måte. Lakk, shellac eller gelé er tilleggsbehandlinger som kan bestilles i kombinasjon med Fotterapi eller Manikyr.

Feet Medical

Kr 950 | 55 min
I denne medisinske fotpleien nyter du et deilig, velgjørende fotbad, lar skuldrene senker seg og vi serverer deg en kopp velsmakende te. Deretter fjernes hard hud, og negler klippes og formes. En grundig pleie av hele foten. Behandlingen avsluttes med en herlig fotmassasje.

Feet Medical m/ Extra massasje

Kr 1 250,- | 70 min
La skuldrene senke seg, mens du nyter et deilig, velgjørende fotbad. Mens du sitter i fotbadet får du en kopp velsmakende te, og du får en pause i hverdagen. I denne medisinske fotpleien, blir hard hud fjernet, og neglene klippes og formes. Avsluttes med en utvidet fot- og legg-massasje som gjør godt for slitne føtter og legger, med muskelspenninger.

Feet Medical – Mini

Kr 650,- | 20 min
Fotpleie mini – fokuserer på ulike problemområder avhengig av behov.

Vorter

Kr 350,- | 15 min
Denne behandlingen starter med å vurdere vortens størrelse og omfang. Deretter fjernes hard hud på og rundt vorten. Til slutt påføres syre, lokalt på vorten – dette for å skade og drepe vorteviruset, og i tillegg lage en lokal irritasjon slik at kroppens eget immunsystem aktiveres. Hos Nyt har vi erfart at best resultater oppnås med syrepensling.

Torn (“liktorn”)

Kr 450,- | 15 min
En torn er kun hard hud, en såkalt forhorning av huden. Denne kan trykke på nerver nede i huden, og føles smertefull. Torner er ikke farlige eller smittsomme. Men de kan bli veldig vonde hvis de ikke behandles. Kirsti som driver Nyt har lang erfaring som fotterapeut er spesialisert på å fjerne torner. Tornen fjernes på en skånsom og effektiv måte, og du vil føle at bena igjen blir gode å gå på.

Feet Relax

Kr 750,- | 20 min
Behagelig massasje for slitne legger og føtter. Føttene bærer kroppen din hele dagen, og de fortjener velvære og omsorg . Vi starter med et deilig fotbad før føttene får en god massasje. Fot-massasjen virker beroligende og nedstressende. Her benytter vi aromatiske oljer som fremmer avspenning i muskulaturen, kombinert med dyptgående massasje.

Del siden med andre
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Januar-salg

30% på all hudpleie, krystallslip og voks