Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Spesialbehandlinger

Nyt tilbyr et utvalg av spesialbehandlinger som du kan benytte separat, eller i kombinasjon med andre hudpleiebehandlinger. Spesialbehandlingene gir ekstra dyptvirkende effekt på huden din.

Crystal Peeling

Kr 850,- | 25 min
På Nyt tilbyr jeg flere ulike spesialbehandlinger. En meget populær behandling er: Crystalpeeling/ Krystallsliping er en dyptvirkende sliping som får fram den friske, fine huden. Her benytter vi fine krystaller, som gir en mekanisk peeling av huden din. Ved at vi bruker krystaller unngår du allergiske reaksjoner, og huden din blir glattere og jevnere. Behandlingen forfiner porer og mildner linjer og pigmentflekker.
Les mer om krystallsliping

Diatermi

Kr 800,- | 15 min

diatermi couperose
Diatermi på Couperose

Diatermi reduserer og fjerner sprengte boldkar/blodårer. Couperose er en fellesbenevnelse for små, sprengte blodkar (“teleangiektasier”), røde flekker (“spiders”) og prikker (“cherry spots”). Behandlingen går ut på å forminske og fjerne disse skjemmende blodårene. Her benyttes en maskin som får blodårene til å trekke seg sammen slik at de ikke vises i huden. Huden ser jevnere og sunnere ut, da utvidede blodårer ofte er vanskelige å dekke over. Behandlingsmetoden kan også fjerne stilkvorter. Diatermi gjør at huden din vil se jevnere og sunnere ut.

shutterstock diatermi spider
Bilde av spider

Perfectio

Zero Gravity

Perfectio behandling: Kr 850,- / Kur 6 ganger kr 4800,- / Kur 10 ganger kr 7500,-

zero gravity

En testgruppe kunne etter 2 måneder vise til følgende resultater etter å brukt Zero Gravity 2-3 ganger i uken:

 • Yngre utseende 100%
 • Synlig reduksjon av linjer og rynker 95%
 • Synlig bedring av rynkene rundt øynene 94%
 • Faster og strammere hud 98%
 • Jevnere hudtone/hudfarge 90%
 • Økt glød/strålende hud 96%
 • Beste resultat på anti-age 100%

Perfectio Zero Gravity er en fantastisk beahndling som kombinerer varme med infrarød varme/LED. Denne unike kombinasjoen vil gi din hud fantastiske resultater uten ubehag og bivirkninger. Behandlingen er trygg for alle.

Det infrarøde lyset kan effektivt trenge ned i huden og stimulere cellenes energi – slik at produksjonen av collagen og elastin  øker – som bedrer hudens elastisitet og gir et yngre utseende.

Zero Gravity kan gi bedring av følgende hudtilstander: 

 • slapp hud
 • linjer /rynker
 • pirmentflekker
 • store porer
 • gusten hud
Spesialbehandlinger 1
Spesialbehandlinger 2

Perfectio bruker LED (Light-Emitting-dioder) teknologi, med rødt og infrarødt lys som effektivt kan trenger inn i huden. LED-lys er kjent for å fremme produksjon av celler, kollagen fibre og elastin.Perfectio behandler alle lag av huden-epidermis, dermis, og hele veien ned til hypodermis-fra overflate til kjerne.Den Perfectio behandlings sonde (metall hodet) vil varme opp til 40 ° til 42 ° Celsius (104 ° til 107 ° Fahrenheit) for å gi aktuell oppvarming som øker lokal blodstrøm på det behandlede området.Rød og infra-rødt lys behandling er helt trygt og har ingen rapporterte bivirkninger.Perfectio er klinisk bevist og ble funnet trygt å bruke.

ZERO GRAVITY har investert mye tid og ressurser i utviklingen av anti-aging Perfectio enhet. For å kunne bevise kraften og effektiviteten til alle ZERO GRAVITY-produkter, ble uavhengige kliniske studier gjennomført, særlig og nylig av Princeton Research Division i Princeton, New Jersey.

Den kliniske studien av Princeton ble utført med levende motiver i en periode på to måneder.

Resultater (Fra Princeton klinisk studie) viste at innen en periode på to uker, behandlingen økt hudens elastisitet og fasthet med 18%, 39% av 8 uker og 42% av 24 uker.

Innen en periode på åtte uker ble dramatisk synlig forbedring rapportert av 100% av fagene.       Perfectio  Zero GravityPerfectio av Zero Gravity

Perfectio bruker LED (Light-Emitting-dioder) teknologi, med rødt og infrarødt lys som effektivt kan trenger inn i huden. LED-lys er kjent for å fremme produksjon av celler, kollagen fibre og elastin.

Perfectio behandler alle lag av huden-epidermis, dermis, og hele veien ned til hypodermis-fra overflate til kjerne.

Den Perfectio behandlings sonde (metall hodet) vil varme opp til 40 ° til 42 ° Celsius (104 ° til 107 ° Fahrenheit) for å gi aktuell oppvarming som øker lokal blodstrøm på det behandlede området.

Rød og infra-rødt lys behandling er helt trygt og har ingen rapporterte bivirkninger.

Perfectio er klinisk bevist og ble funnet trygt å bruke.

PEREFCTIO VIL FORYNGE HUDENS UTSEENDE OG STRUKTUR VED HJELP AV DUAL ACTION TEKNIKKER RØD LED-LAMPE OG AKTUELL VARME.

Perfectio bruker røde og infrarøde lysdioder i området 640 – 840 NM.

Den Perfectio er en medisinsk enhet i FDA klasse II.

Ultralyd

Separat: Kr 850,- | 20 min.

Ultralyd er en effektiv og dyptgående behandling hvor vi sluser inn fukt og aktive ingredienser ned i hudens dypere hudlag ved hjelp av en ultralyd-maskin. Ultralyd er best å bruke i hudpleiebehandlinger, men kan også benyttes separat. Ultralyden påvirker gjør at de aktive ingrediensene kan penetrere dypere ned i huden. Behandlingen bedrer: slapphet, rynker, tørrhet, sensitivitet, akne og arr

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

 • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
 • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
 • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
 • Dette gjelder også ved sykdom.