Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Massasje

I en hektisk hverdag er massasje svært velgjørende – og for noen helt nødvendig. Mange sliter med stiv muskulatur og sterke muskelsmerter. Alle bør jevnlig ta seg tid til å trekke seg tilbake fra stress og mas, og bevilge seg litt ekstra omsorg og velvære i form av en dyp massasje. Massasjen får i gang blodgjennomstrømningen og løser opp i muskelspenningene – og kan motvirke og forebygge stressnakke, hodepine, migrene, leggkramper og andre muskelsmerter.

Back Destress Aroma

Kr 650,- | 20 min (Kun kvinner) 
Dyp, beroligende massasje som løser opp muskelspenninger i rygg og nakke. Terapeuten jobber med spenninger i muskulaturen for å bedre blodsirkulasjonen. Behandlingen reduserer også følelsen av stress. Her kan du velge massasje av rygg, lår, legger eller føtter – etter eget ønske.

Body Relax – Aroma

Kr 1100,- | 50 min (Kun kvinner) 
Aromaterapi er en deilig, nedstressende massasje av hele kroppen som gir en følelse av harmoni og velvære – en vidunderlig opplevelse for kropp og sjel. Vi arbeider også med eteriske oljer for optimalt avstressende og beroligende effekt. Her benyttes dyptgående aromaoljer som påvirker kroppen positivt på flere måter. I denne behandlingen masseres nakke, rygg, sete, lår, legger, armer og ansikt. Vi tilpasser massasjen etter dine behov.

Pregnant Wellness

Kr 1100,- | 50 min
Gravidemassasje er en beroligende og velgjørende massasje som er tilpasset både den kommende mor og barnet i magen. Her benyttes gode, milde oljer som gjør godt for kropp og sinn. Noen av våre terapeuter har spesialkurs i gravidemassasje – slik at du kan føle at du er i trygg når du kommer på behandling hos oss.

Mini-Aroma

Kr 350,- | 15 min (Kun kvinner) 
Denne massasjen tas ikke alene, men i forbindelse med andre behandlinger. Massasjen er god og dyp, og tilpasset deg og dine behov. Du kan velge mellom massasje av rygg/nakke, føtter, legger, armer og ansikt.

Del siden med andre
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Januar-salg

30% på all hudpleie, krystallslip og voks