Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Massasje

I en hektisk hverdag er massasje svært velgjørende – og for noen helt nødvendig. Mange sliter med stiv muskulatur og sterke muskelsmerter. Alle bør jevnlig ta seg tid til å trekke seg tilbake fra stress og mas, og bevilge seg litt ekstra omsorg og velvære i form av en dyp massasje. Massasjen får i gang blodgjennomstrømningen og løser opp i muskelspenningene – og kan motvirke og forebygge stressnakke, hodepine, migrene, leggkramper og andre muskelsmerter.

Back Destress Aroma

Kr 650,- | 20 min (Kun kvinner) 
Dyp, beroligende massasje som løser opp muskelspenninger i rygg og nakke. Terapeuten jobber med spenninger i muskulaturen for å bedre blodsirkulasjonen. Behandlingen reduserer også følelsen av stress. Her kan du velge massasje av rygg, lår, legger eller føtter – etter eget ønske.

Body Relax – Aroma

Kr 1150,- | 50 min (Kun kvinner) 
Aromaterapi er en deilig, nedstressende massasje av hele kroppen som gir en følelse av harmoni og velvære – en vidunderlig opplevelse for kropp og sjel. Vi arbeider også med eteriske oljer for optimalt avstressende og beroligende effekt. Her benyttes dyptgående aromaoljer som påvirker kroppen positivt på flere måter. I denne behandlingen masseres nakke, rygg, sete, lår, legger, armer og ansikt. Vi tilpasser massasjen etter dine behov.

Pregnant Wellness

Kr 1150,- | 50 min
Gravidemassasje er en beroligende og velgjørende massasje som er tilpasset både den kommende mor og barnet i magen. Her benyttes gode, milde oljer som gjør godt for kropp og sinn. Noen av våre terapeuter har spesialkurs i gravidemassasje – slik at du kan føle at du er i trygg når du kommer på behandling hos oss.

Mini-Aroma

Kr 450,- | 15 min (Kun kvinner) 
Denne massasjen tas ikke alene, men i forbindelse med andre behandlinger. Massasjen er god og dyp, og tilpasset deg og dine behov. Du kan velge mellom massasje av rygg/nakke, føtter, legger, armer og ansikt.

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.