Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Manikyr

Manikyr med proteinlakk Kr 650,- | 50 minI denne behandlingen files neglene til ønsket form, og neglebåndene stelles. Deretter påføres en pleiende negleolje. Avsluttes med deilig håndmassasje og proteinlakk. Hvis du ønsker varmeinnpakning og håndmaske – så kan dette bestilles i tillegg – inne på nettbookingen.   Nyt´s anti-age penslinger på hendene: Velstelte hender er vakre å se på og føles deilige og myke. Slitasje fra vær, vind, såpe anti-bac og andre kjemikalier gjør at huden på hendene hos mange eldes for tidlig. Med fruktsyrepenslinger vil hendene se mindre slitne og gamle ut. Behandlingene bedrer pigmentflekker, tørrhet og linjer.

manikyr 1
Pleie av hender

Manikyr med proteinlakk

Kr 650,- | 50 min
I denne behandlingen files neglene til ønsket form, og neglebåndene stelles. Deretter påføres en pleiende negleolje. Avsluttes med deilig håndmassasje og proteinlakk. Hvis du ønsker varmeinnpakning og håndmaske – så kan dette bestilles i tillegg – inne på nettbookingen.
 

Nyt´s anti-age penslinger på hendene:

Velstelte hender er vakre å se på og føles deilige og myke. Slitasje fra vær, vind, såpe anti-bac og andre kjemikalier gjør at huden på hendene hos mange eldes for tidlig. Med fruktsyrepenslinger vil hendene se mindre slitne og gamle ut. Behandlingene bedrer pigmentflekker, tørrhet og linjer.

Hand Refresh med(Fruktsyrepensling)

Kr 950,- | 25 min
Hendene pensles med fruktsyre, som har anti-aldringseffekt på huden. Pensling med fruktsyere  er bra for å forbedre og forebygge aldring og aldersflekker på hendene.  Behandlingen er veldig fin for tørre hender, som ofte blir forsømt i hverdagen. Etter at  fruktsyren har stimulert og jobbet med huden på hendene – så avsluttes behandlingen med en deilig håndmassasje. Etter behandlingen ser hendene fresh og velpleide ut og de føles deilige og myke.  Hvis du ønsker varmeinnpakning og håndmaske – så kan dette bestilles i tillegg – inne på nettbookingen.
Unn deg derfor litt luksus og pleie av hendene dine. Perfekt å kombinere med hudpleiebehandlinger og fotterapi behandlinger.

 

Hand perfect med(Fruktsyrepensling)

Kr 1 350,- | 70 min

Denne behandlingen er super for deg som ønsker å ha myke og velpleiede hender. Produktene vi benytter bedrer pigmentflekker og tørrhet. Her får du foryngende fruktsyrepensling av hendene – i tillegg legges det på pleiende negleolje og fuktgivende maske. Masken ligger på med varmeinnpakning – slik at den trekker ekstra godt inn i huden. Hendene føles myke og deilige etter denne behandlingen.
I denne behandlingen files neglene først til ønsket form, og neglebåndene behandles. Deretter pensles det på fruktsyre, som har anti-aldringseffekt på  hud på hendene. Etter at fruktsyren har virket på huden din, vaskes den av. Deretter påføres negleolje på alle neglebånd. Mykgjørende og behagelig håndmassasje gjør godt for slitne hender – før en fuktighetsgivende maske pensles på. Deretter blir hendene pakket inn i varmeinnpakning som forsterker effekten av negleoljen og masken. Hendene dine føles fantastiske ut etter denne behandlingen.

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.