Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

SPA

En SPA-behandling er for deg som ønsker en lengre og mer helthetlig pleie. (Kun for kvinner) Behandlingen er perfekt som gave til en venninne, søster, kjæreste, samboer eller hustru – som trenger en dag fri, og ønsker å unne seg velvære fra topp til tå. Denne behandlingen er den perfekte gave til sin kone.  Luxury Day Kr 2800,- | 3,5  time Senk skuldrene, plei kroppen og ro ned sinnet. Unn deg luksus og velvære i en stresset hverdag. Her får du fantastisk hudpleie, en deilig fotterapi-behandling etterfulgt av beroligende kroppsmassasje. Kirsti tilpasser behandlingen etter dine behov og ønsker. 

En SPA-behandling er for deg som ønsker en lengre og mer helthetlig pleie. (Kun for kvinner) 
Behandlingen er perfekt som gave til en venninne, søster, kjæreste, samboer eller hustru – som trenger en dag fri, og ønsker å unne seg velvære fra topp til tå. Denne behandlingen er den perfekte gave til sin kone. 

Luxury Day

Kr 2800,- | 3,5  time 
Senk skuldrene, plei kroppen og ro ned sinnet. Unn deg luksus og velvære i en stresset hverdag. Her får du fantastisk hudpleie, en deilig fotterapi-behandling etterfulgt av beroligende kroppsmassasje. Kirsti tilpasser behandlingen etter dine behov og ønsker. 

Del siden med andre
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Januar-salg

30% på all hudpleie, krystallslip og voks