Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Face Charcoal Bubble Mask (1 stk)

179 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 6097 Kategorier: , Stikkord: ,

Sanctuary Spa Purifying Charcoal Bubble Sheet Mask er en rensende maske med kull og oksygen fra Korea. Det bobler forfriskende på huden når du tar den på, og den både renser og nærer. Oksygen er uren hud sitt største mareritt, så dette er en perfekt maske om du sliter med urenheter på huden. Den minsker porer, fjerner overflødig olje og etterlater huden glatt, myk og glødende. Passer for alle hudtyper.

Hvordan bruke den?
Påføres på nyrenset (gjerne nyskrubbet også) hud. Åpne den øverste posen, brett ut masken og lett den i panne og over nese. Åpne den nederste posen og legg på nederste del av ansiktet. Du ser åpning til nese og munn. La den være på i 10 minutter, ta masken av og masser inn overføldig skum. Rens så av med varmt vann og påfør ditt favoritt serum og krem.

 

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014. Produktene er basert på rike oljer og pleiende ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme.

Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!

Sanctuary SPA Face Charcoal Bubble Mask (1 stk)
179 kr