Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Hudpleie

Nyt tilbyr flere ulike typer hudpleiebehandlinger – tilpasset den enkelte kundes ulike ønsker, behov og hudtype. Vi tilrettelegger enhver behandling nøye etter din hud sin toleranse og tilstand.

Hudpleie kombinerer velvære, nedstressing og pleie av huden på samme tid. Det er en super måte å ta et avbrekk i hverdagen på – du får omsorg og ro i kropp og sjel, samtidig som huden din får den riktige pleien. Målet vårt er at du skal føle deg godt ivaretatt, fresh og fornyet hver gang du forlater klinikken.

Skin Hydration

Hudpleie m/ Ultralyd

Pris 1850,- (70 min) Hudpleie med ultralyd:  – denne behandlingen gir huden din masse fukt og næring. Huden trenger mild pleie og blir lett tørr og dehydrert både på sommeren og på vinteren. Derfor tilbyr Kirsti på Nyt behandlingen: “Skin Hydration” som er en hudpleie-behandling med innslusing av fukt med Ultralyd. Behandlingen gir huden økt glød og spenst og gjør at du føler deg strålende og fresh. Denne behandlingen er så mild og trygg at du kan nyte solen med god samvittighet etter at du har unnet deg en deilig hudpleie på Nyt. Tilleggsbehandling kan bestilles som f.eks: Oppstrammende Spesialmaske.

Skin Fix

Kr 1050,- | 50 min
En hudfornyende behandling som gir glød til huden din og som passer til alle hudtyper. Behandlingen starter med en mykgjørende rens og peeling med damp. Deretter utføres en grundig utrensing og vurdering av hudens tilstand. Avsluttes med maske tilpasse­t hudens behov; masken renser, fukter og stimulerer cellene dine. Her inngår også en deilig massasje av nakke, skuldre og overarmer. Behandlingen avsluttes med krem med beskyttelse og fukt før du forlater klinikken. Tilleggsbehandling kan bestilles som f.eks: Oppstrammende Spesialmaske.

Skin Perfect

Kr 1 950,- | 70 min
En oppstrammende behandling som kombinerer hudpleie med fruktsyrer. En aktiv og mild behandling som reduserer porestørrelsen og gir huden en finere struktur, bedre elastisitet og glød. Behandlingen starter med mykgjørende rens og forfriskende peeling. Dyptvirkende fruktsyrer tilpasset hudtypen din pensles på. Deretter en beroligende massasje av skuldre, nakke og overarmer, mens en maske tilpasset hudens behov stimulerer huden. Avsluttes med en tilpasset krem. Denne behandlingen passer til alle som ønsker en generell hudforbedring, samt de med problemhud, da fruktsyrer har veldig god effekt på sorte prikker og urenheter. Tips vedrørende hjemmepleie er også inkludert i behandlingen. Tilleggsbehandling kan bestilles som f.eks: Oppstrammende Spesialmaske.

Skin Wellness

Kr 1 450,- | 70 min
Hudpleie kombinert med ryggmassasje. Dette handler om velvære og nytelse – en av våre mest populære behandlinger. Starter med en dyp, deilig ryggmassasje som virker beroligende og nedstressende. Deretter renses huden med en forfriskende rens og en mild og effektiv peeling for å fjerne døde hudceller under damp. Huden får så en grundig utrensing, før ansiktsmassasje og en tilpasset maske. Deilig massasje av nakke, skuldre og overarmer mens masken virker. Avsluttes med en tilpasset krem.

Skin Perfect Wellness

Kr 2 350,- | 90 min
Ansiktet ditt fortjener det beste. Denne hudpleiebehandlingen kombinerer beroligende ryggmassasje og dyptvirkende fruktsyrer. Nedstressende for sinnet, samtidig som hudpleien gir umiddelbare og synlige resultater. Etter behandlingen virker huden jevnere og fastere og har en bedre glød. Starter med en dyp, deilig ryggmassasje som virker beroligende og nedstressende. Deretter renses huden med en forfriskende rens og en effektiv peeling for å fjerne døde hudceller. Fruktsyre pensles på etter hudens behov. Utrensing utføres før en tilpasset maske påføres. Deilig massasje av nakke og skuldre mens masken virker. Avsluttes med tilpasset serum og krem. Tilleggsbehandling kan bestilles som f.eks: Oppstrammende Spesialmaske.

Skin Luxury

Kr 2 550,- | 95 min
Luksushudpleie og velvære fra topp til tå. En fantastisk hudpleiebehandling som kombinerer pleie, nytelse og avslapning for kropp og sinn. Her vektlegges pleiende produkter for ansiktet i kombinasjon med beroligende massasje av rygg, legger og hender. Denne behandlingen har ikke noe fokus på utrensing; kun på nytelse under hele prosessen.

Skin Quick

Kr 700,- | 20 min
Hudpleie i form av punktbehandling eller lett behandling i kombinasjon med penslinger eller apparat-behandlinger.
Her tilrettelegges behandlingen etter behov på enkeltområder i ansiktet. Flott å kombinere med krystallsliping, dermapen/skinpen, ultralyd eller fruktsyrer.

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.