Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Fruktsyrebehandling

Fruktsyrebehandling benyttes for å stramme opp huden, gjøre den yngre, og for å bedre akne, pigmentflekker og porer.

beautiful brunette getting a facial at the health spa
Fruktsyre pensling

Ved å bruke ulike fruktsyrer kan vi oppnå bedring av huden din på flere måter. Før behandlingen med fruktsyrer vurderer vi først din huds behov og toleranse. Deretter velger vi fruktsyrer i ulike styrker og bruker eventuelt flere lag – avhengig av hvordan huden din reagerer. Syrer benyttes som anti-aldringsmiddel (“anti-age”), for å stramme opp huden eller for å bedre hudtilstander som akne, pigmentflekker, tørrhet, ujevnheter og porer. Når fruktsyrene har løst opp de døde hudcellene, kan vi lett rense bort disse, slik at den nye og friske huden kommer til syne. I tillegg til at huden får bedre glød på overflaten stimuleres produksjonen av nye celler i dypere lag.

Fruktsyre pensling – Quick Peel

Kr 950,- | 25 min
Effektiv fruktsyrebehandling som fornyer huden og gir synlige resultater. Den er mild og trygg og kan tas av alle. Huden din vil virke klarere og friskere etter denne behandlingen.  Linjer og rynker mildnes, og huden føles strammere og fastere. Denne fruktsyren gir liten eller ingen rødhet, irritasjon eller flassing.  For å oppnå best resultat anbefaler vi å ta Quick Peel-kur á 6  ganger to ganger i året. Ønsker man en fastere hud og hudforbedring, så må man ta kur med 1 penslinger pr uke, med maks 2 ukers mellomrom. 

Fruktsyre pensling – Quick Peel i Hudpleie

Kr 850,- | 15 min

Effektiv fruktsyrebehandling som fornyer huden og gir synlige resultater. Den er mild og trygg og kan tas av alle og di. n hud vil virke klarere og friskere, etter denne behandlingen.  Linjer og rynker mildnes, og huden føles strammere og fastere. Denne fruktsyren gir liten eller ingen flassing.  For å oppnå best resultat anbefaler vi å ta Quick Peel-kur á 6  ganger to ganger i året. Ønsker man en fastere hud og hudforbedring, så må man ta kurer med 1-2 penslinger pr uke.

Nimue SRC Peel

Kr 1350,- /30 min

Denne fruktsyrepenslingen jobber mer i dybden og gir et bedre resultat for hudforbedring enn Quick Peel som er beskrevet over.

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.