Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Kroppspleie

Å ta vare på kroppens hud er viktig for å føle seg fresh og velpleid. Vi tilbyr behandlinger spesialrettet mot ulike problemer – som urenheter på ryggen, cellulitter og tørr og slapp hud.

Kroppspleie er viktig for å  ta vare på kroppens hud er viktig for å føle seg fresh og velpleid. Vi tilbyr behandlinger spesialrettet mot ulike problemer – som urenheter på ryggen, cellulitter og tørr og slapp hud.

Back Cleansing

Kr 950,- | 50 min
En dyprens av ryggen må overlates til profesjonelle terapeuter. Behandlingen starter med regulerende rens og peeling som fjerner døde hudceller og minsker nupper og ujevnheter i huden. Grundig utrensing, maske og beroligende massasje med regulerende oljer.

Back Cleanse Quick

Kr 650,- | 20 min
En dyprens av ryggen, hvor vi fokuserer på problemområdene. I denne behandlingen starter vi med rens og peeling som fjerner døde hudceller, deretter grundig utklemming.  Behandlingen avsluttes med regulerende olje/serum.

Body Quick Peel

Kr 750,- | 20 min
I denne behandlingen får hele kroppen peel med skrubbevotter for å fjerne døde hudceller effektivt.  Body peel er perfekt å kombinere med en kroppsmassasje.

Body Refresh

Kr 1 850,- | 85 min
Behandlingen starter med at hele kroppen får en peel for å fjerne døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Etter peelingen utfører vi en dyp, beroligende kroppsmassasje med aromatiske oljer. En fantastisk behandling for kropp og sjel – veldig bra å ta før ferie og soling.

Body Perfect (Bioslimming)

Kr 850,- | 45 min
Behandlingen gir forbedret hudstruktur og oppstramming samt reduksjon av cellulitter og fettvev. Bioslimming kan anbefales som en kick-start ved detox-kurer eller slankekurer. Best resultat får du i kombinasjon med riktig kosthold og trening. Behandlingen kombinerer flere aktive produkter i kombinasjon med body wrap. Produktene inneholder alge- og planteekstrakter, koffein, essensielle oljer og thermo-alger. Dette bedrer utskillelsen av avfallsstoffer og gir en jevnere hud. Økt blodsirkulasjon øker kroppens fettforbrenning. Anbefaling: Kur på 6–8 ganger med behandling 1–2 ganger per uke. Deretter 1–2 oppfølgingsbehandlinger i måneden, i kombinasjon med hjemmeproduktene.

Trinn 1: Detox Base masseres godt inn i huden din – virker lett avkjølende.

Trinn 2/3: Ultra Slim Gel og Ultra Slim Cream (som begge er sirkulasjonsøkende og avgiftende) masseres inn, før du pakkes inn i plastfolie. Disse produktene varmer opp kroppen og gir en behagelig følelse. Plasten blir fjernet etter 20–30 minutter.

Trinn 4: Deretter påføres Ultra Slim Effect, som er en kjølende gelé. Produktene skal ikke vaskes av, da ingrediensene er aktive i hele tolv timer etter behandlingen. Vent derfor med å dusje til dagen etter, og du vil merke at huden da kjennes veldig glatt og fast.

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.