Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Soothing Hand Balm- Aromatic Dune 100ml

489 kr

Kalahari
Varenummer: 301 Kategorier: , , Stikkord: , ,

Kalahari Soothing Hand Balm- Aromatic Dune 100ml er beroligende håndkrem i en deilig rik konsistens. Passer til tørre hender med synlige aldringsmerke som linjer, rynker og solskader. Med hyppig bruk vises huden synlig yngre og huden føles jevn og myk.

Påfør en liten mengde i hender (og eventuelt armer) etter behov.

Key Ingredients

Triticum vulgare (Wheat) germ oil, Kigelia africana fruit extract, Aspalathus linearis (Rooibos) extract, Trichila emetica (Mafura) seed butter, Citrillus lanatus (Watermelon) seed oil, Helianthus annuum (Sunflower) seed oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) oil, Milk lipids, Aqua, Tocopheryl acetate, Myrothamnus flabellifolia leaf extract, Tamarindus indica seed polysaccharide.

 

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Soothing Hand Balm- Aromatic Dune 100ml
489 kr