Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist 200m

579 kr

St. Tropez
Varenummer: 13832 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,
NEW SELF TAN PURITY VITAMINS BRONZING WATER BODY MIST 200ml
Viktige ingredienser: 95% naturlige ingredienser, Hibiscus Extract, Avocado Oil, Kakadu Plum, Hyaluronic Acid, Green Mandarin Water.
For best resultat: Spray over hele kroppen, bruk Tan Applikator Mitt for påføring så alt blir dekket. Med en transparent formel som ikke smitter, er det ikke nødvendig å skylle av denne lette sprayen. Etter 4-8 timer vil din medium gylne brunfarge begynne å utvikle seg. Kan brukes opptil flere ganger til ønsket farge er oppnådd.
Applikasjon per flaske: 8
SELF TAN PURITY VITAMINS BRONZING WATERS Solskinn i en flaske, full av vitaminer og fukt. Resultat: Naturlig utseende medium gylden brunfarge.
Tropisk duftende og vitaminberiket brun-uten-sol-mist som ikke trenger å skylles av og som gir en fin gyllen hudtone. Inneholder vår unike blanding av 95 % naturlige ingredienser og vår Sunshine Complex ™ som etterligner solens positive effekter og aktiverer produksjonen av D-vitamin uten de skadelige virkningene av UV-stråler. Inneholder hyaluronsyre og C-vitamin for å gjenfukte og gi huden glød.
St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist 200m
579 kr