Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Serum 50m

399 kr

St. Tropez
NEW SELF TAN PURITY VITAMINS BRONZING WATER FACE SERUM 50ml

Viktige ingredienser: 93% naturlige ingredienser, Peach Flower Extract, Hibiscus Extract, Avocado Oil, Kakadu Plum, Hyaluronic Acid, Green Mandarin Water.

For best resultat: Bland med fuktighetskrem eller påfør direkte på ansiktet, påfør i et jevnt lag over ansikt, hals og décollete. Kan brukes morgen og kveld, eller etter behoc. Vask hendene etter bruk.

Applikasjon per flaske: 25

 

Tropisk duftende brun-uten-sol-gel for ansiktet, som ikke trenger å skylles av og som gir en fin gyllen tone. Inneholder vår unike blanding av 93 % ingredienser med naturlig opprinnelse og vår Sunshine Complex ™ som etterligner solens positive virkninger og aktiverer produksjonen av D-vitamin uten de skadelige virkningene av UV-stråler. Inneholder hyaluronsyre, C-vitamin og ekstrakt fra ferskenblomst for å gjenfukte, gi glød og beskytte huden.

 

SELF TAN PURITY VITAMINS BRONZING WATERS Solskinn i en flaske, full av vitaminer og fukt. Resultat: Naturlig utseende medium gylden brunfarge.

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Serum 50m
399 kr