Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

ThermoFlash Peel

539 kr

Nimue
Varenummer: 4c698f2b8c3d Kategori: Stikkord: ,

ThermoFlash Peel, er et relativt nytt produkt fra Nimue. Denne peelingen er en rask, overflatebehandling til hjemmebruk som gir øyeblikkelig resultat og er super å bruke når det er behov for en rask peeling som gir glød. Dette produktet er det nærmeste du kommer en salong behandling. Resultatet er en strålende, fastere og glødende hud uten nedetid eller bivirkninger. En maske som er ideell når huden trenger en boost og når du ikke har muligheten til en profesjonell salong behandling. Dette produktet er perfekt under din hjemme behandling. Peelingen renser i dybden og i porene, gir huden en detox, gjør huden fastere, varme-effekt som øker sirkulasjonen og gir glød til en grå og gusten hud.

Bruk: – Kun 1 gang i uken på kvelden. Ikke bruk Active Gel/Active Lotion/Resurfacing Wipes samme kveld som ThermoFlash Peel. Du må ha brukt Nimue’s “Basis-produkter” i  ca.1-1,5 måned – før man begynner med dette produktet. Påføres jevnt i et et tynt lag. La peelingen sitte på i 10 minutter, før den skylles av. Tiden bør ikke overskrides.

Størrelse

30 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Multi Rejuvenating Serum

  1436 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Cleansing Gel

  639 kr
  KjøpLoading Done
ThermoFlash Peel
539 kr