Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

REFILL Active Lotion

599 kr

Behandlende lotion med AHA-Complex som normaliserer epidermis og forbedrer hudstrukturen. Glycol- og Lacticsyre glatter ut hudoverflaten og balanserer hyperpigmentering. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie.

 

 

Nimue

REFILL Active Lotion: Dette er en lotion som virker behandlende på huden og den inneholder AHA-Complex som normaliserer epidermis og forbedrer hudstrukturen. Glycol- og Lactic-syre glatter ut hudoverflaten og balanserer hyperpigmentering. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie.

Bruk: Dette produktet skal kun påføres på kvelden hver andre kveld etter Nimue Cleanser og Conditioner. Masser inn i rengjort hud i ansiktet og på halsen. En mild prikkende følelse kan forekomme, rett etter påføring, men vil avta etter noen få minutter. Etterfølges av Nimue fuktighetskrem. Brukes kun etter å ha fullført minimum 4-6 uker med Nimue’s basis-produkter. Unngå soleksponering og bruk Nimue SPF daglig om morgenen.

Størrelse

60 ml

REFILL Active Lotion
599 kr