Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Active Gel

898 kr

Behandlende gel med AHA- og BHA Complex som stimulere cellefornyelsen og forbedrer hudstrukturen på problem hud. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie.

Nimue
Varenummer: d2352207905e Kategorier: , , Stikkord: ,

Active gel – er en behandlende gel med AHA- og BHA Complex som stimulere cellefornyelsen og forbedrer strukturen på problem hud. Dette er et av Nimues viktigste produkter. Alle som ønsker å bedre sin hudtilstand og få hjelp til å regulere ubalanse i huden – må prøve ut dette produktet. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie. Produktet han redusere tilbøyelighet til utbrudd pga stress eller hormonelle endringer i kroppen.

Bruk: påføres kveld/natt – hver andre kveld etter Nimue Cleanser og Conditioner. Masser inn i ren, tørr hud i ansiktet og på halsen. En mild prikkende følelse kan forekomme. Etterfølg med Nimue fuktighetskrem. Dette produktet bør du helst ikke bruke før du har brukt Nimue hjemmeprodukter i ca 4-6. Unngå soleksponering og bruk alltid Nimue SPF på morgenen og videre utover dagen.

Størrelse

60 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Cleansing Gel

  639 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Active Lotion

  898 kr
  KjøpLoading Done
Active Gel
898 kr