Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Active Lotion

898 kr

Behandlende lotion med AHA-Complex som normaliserer epidermis og forbedrer hudstrukturen. Glycol- og Lacticsyre glatter ut hudoverflaten og balanserer hyperpigmentering. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie.

Nimue
Varenummer: ce1a9dcd2f14 Kategorier: , , , Stikkord:

Active Lotion – er en lotion som inneholder AHA-Complex som normaliserer epidermis og forbedrer hudstrukturen. Glycol- og Lactic-acid (Melkesyre) glatter ut hudoverflaten og balanserer hyperpigmentering. Dette produktet er et av de viktigste produktene i Nimue for å oppnå en bedring av hudens struktur. Brukes under nattkrem og øker effekten av din daglige pleie.

Bruk: – påføres på kvelden/nattet – og skal kun brukes hver andre kveld etter Nimue Cleanser og Conditioner. Massers inn i renset, tørr hud i ansiktet og på halsen. En mild prikkende følelse kan forekomme. Etterfølges med Nimue fuktighetskrem. Du må helst ha fullført minimum 4-6 uker på Nimue-produkter, før du starter med Active Lotion. Unngå solen så mye du kan og bruk ALLTID Nimue SPF daglig om morgenen. Bruk også Nimue Sun-C Enviromentally 50 når du sitter og har hjemmekontor – hvis du sitter mye foran PC -for å forebygge pigmentering i huden.

Størrelse

60 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Active Gel

  898 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Cleansing Gel

  639 kr
  KjøpLoading Done
Active Lotion
898 kr