Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Ideal Resource Fluid Cream 50ml

799 kr

Darphin
Varenummer: 1065 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Darphin Ideal Resource Fluid Cream et intensivt fuktighetsgivende serum som er lett å applisere på huden med en delikat duft av hvite blomster! Absorberes raskt og jevner ut hud tonen, hud teksturen og minimerer porer og fine linjer. Mineraler og Line Polish Complex matter ned, regulerer talgproduksjonen og polerer huden perfekt. Intensivt fukt- og glansgivende for en strålende, frisk hud.

24h-creme for en kombinert/fet hud type
Reduserer linjer, minsker porene og matter ned
Gir klarere og jevnere hud tone og finere hudtekstur
Intensivt fuktighetsgivende
100% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Skreddersy rutinen din. For de med kombinert hud appliserer du Resource Fluid over de feteste partiene eller der porene er størst, og bruk en annen creme på de tørre partiene.

OM IDEAL RESOURCE:

Serien for en hud som mangler glans og elastisitet. Når skjønnheten i huden begynner å falme og vitaliteten og hudens evne til å fornye seg begynner å avta , er denne serien optimal. Produktene i denne serien hjelper til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, få tilbake sin glød og aktivere cellefornyelsen. Passer en grov, storporet hud som viser tegn på for tidlig aldring. En linje inspirert av naturens egne konserverings evne. Jevner ut hudens tekstur og hudtone samt gir huden ny glød og energi.

BRUK:

Etter rens, toner og eksfoliering, appliser en liten mengde av Micro-Refining Smoothing Fluid på ansikte og hals. Kan kompletteres med eller erstattes av en rikere creme under natten, for mer beskyttelse og pleie. Avslutt med solfaktor på dagen.

Darphin Ideal Resource Fluid Cream 50ml
799 kr