Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Ultra Rich Skin Complex 50 ml

769 kr

Kalahari
Varenummer: 6432 Kategori: Stikkord: , , ,

Kalahari Ultra Rich Skin Complex 50 m er en rik og oppstrammende fuktighetskrem som er perfekt for den tørre, voksne huden. Stappet full av antioksidanter, med Vitamin C, Sjøalger, Peptider og Hyaluronsyre hjelper den både til å fukte, beskytte og stramme opp huden. Kan brukes både morgen og kveld, men om den blir for mye på dagen så bruk den bare kveld, og en lettere krem på dagen.

Passer alle hudtyper bortsett fra sensetiv (pga aktive ingredienser)

Key Ingredients

Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Squalane, Butrospermum Parkii (Shea) Butter, Urea, Palmitoyl Tripeptide-5, Laminaria digitata (Seaweed) Extract, Sorbitan Stearate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

 

 

Kalahari Ultra Rich Skin Complex 50 ml
769 kr