Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Predermine anti-wrinkel Cream Dry/Very Dry Skin 50ml

1399 kr

Darphin
Varenummer: 18081 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Densifying Anti-Wrinkle Cream Dry Skin er en rik, nærende og fuktighetsgivende creme for den tørre hudtypen. Kraftige ingredienser, aktive planteekstrakter og fuktighetsgivende essensielle oljer som shea smør, rosmarin, og alger, styrker og beskytter huden samtidig som den øker elastisiteten og gløden.

24h-creme for tørr til veldig tørr hud som mangler elastisitet og glans
Intensiv nærende og fuktighetsgivende
Mykgjørende og oppstrammende

HUDPLEIEREN TIPSER:

Masser inn produktet med fingertuppene. Kremen absorberes lettere og huden kan oppta næringsstoffene mer effektivt. Sirkulasjonen øker og dermed stimuleres også fuktighetsbalansen og cellefornyelsen.

OM PREDERMINE:

PREDERMINE – Ideell for alle hudtyper som viser de første tegn på aldring men også for den mer modne huden. Produktene hjelper til å styrke huden for bedre elastisitet og et fyldigere utseende. Minimerer oppkomsten av linjer, huden blir fastere og merkbart mykere med ny glød. Jevner ut og plumper huden samt stimulerer produksjonen av det proteinet som forbedrer elastisiteten.

BRUK:

Appliser på ansikt og hals på ren hud etter rens, toner og serum, dag og kveld. Komplettere gjerne med Firming Wrinkle Repair Serum for bedre spenst og elastisitet.

Darphin Predermine anti-wrinkel Cream Dry/Very Dry Skin 50ml
1399 kr