Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sun-C SPF 40

649 kr

Nimue
Varenummer: 5bbf5cf220ff Kategorier: , Stikkord: ,

Sun-C SPF 40 – Denne solkremen er en fullverdig dagkrem som fukter, nærer og forebygger aldring samtidig som den inneholder SPF 40 som består av et bredspektret UVA/UVB filter. Dette filteret beskytter huden din slik at du forebygger og hindrer at huden din eldes for tidlig.

Bruk: Skal brukes på dagen. Kremen kan brukes daglig hele sommeren. For deg som er opptatt av å forebygge pigmentflekker så er det også lurt å bruke denne kremen også vinteren. Kremen skal påføres sjenerøst i et jevnt lag i ansiktet og/eller på kroppen. Dette bør helst gjøres 30 minutter før man går ut i solen. Kremen kan brukes alene eller over en av Nimue´s dagkremer, helst 30 min før soleksponering. Gjenta påføringen hver 2-3 timer eller etter trening, svetting eller bading. Unngå overdreven soleksponering for å unngå solskader som kan medføre aldring som: rynker, pigmentflekker, slapp hud og celleforandringer.

Finnes også i travelsize (reisestørrelse)

Størrelse

60 ml

Sun-C SPF 40
649 kr