Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Melaperfect Anti-Dark Spot 30ml**

899 kr

Darphin

Anti – Dark Spots perfecting Treatment er et serum for pigmentert og sliten hud. Bidrar til å synlig redusere pigmentflekker og forhindrer dannelse av nye, reparerer og beroliger huden. Gurkemeie, gentianextrakt og SELECTIV MELA SYSTEM øker glansen og forbedrer hudens kvalitet. Hudtonen ser jevnere og klarere ut. Antioksidanter reparerer huden og gjør den frisk og sterk.

For alle hudtper men spesielt utviklet for pigmentert og ujevn hudtone trenger ny glans
Reduserer og forebygger pigmentflekker
Rik på antioksidanter som styrker og beskytter
84% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Pigmentflekker oppstår ofte når huden er svak, skadet og stresset. En rolig og sterk hud har bedre naturlig beskyttelse og holder seg jevn og balansert.

OM MELAPERFECT:

MELAPERFECT – Et ekte teknologisk gjennombrudd – den første produkt serien for smart og langsiktig korrigering av pigmentert hud. Gir en klarere, jevnere hudtone. Reduserer produksjonen av melanin og bryter ned allerede eksisterende pigmenteringer til mikropartikler.

BRUK:

Appliser et passende Darphin-serum. Følg deretter opp med Anti-dark Spots Treatment over ansikt og hals eller på de områdene du vil behandle. Appliser deretter creme og solfaktor. Vi anbefaler Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20.

Darphin Melaperfect Anti-Dark Spot 30ml**
899 kr