Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

OMG Premium Package LIGHT PINK (4 Masks, Hair Band, 1 Brush)

799 kr

OMG! Double Dare

Premium Package inneholder:

OMG! 3IN1 KIT PEEL OFF MASK Et kombinasjonssett med en multifunksjonell maske, en dyptrengjørende maske og en maske som motvirker aldring! Dette settet inneholder rent gull av 24 karat, og peel-off-mask-settet gjør huden din umiddelbart fastere og reduserer samtidig hudens fine linjer. Den rengjør huden på dypet uten å irritere. Resultatet blir en strålende hud med glød.

OMG! 4IN1 KIT ZONE SYSTEM MASK Et innovativt og multifunksjonssett med masker som behandler alle ansiktspartier og forbedrer hudens allmenne utseende. Gir huden en yngre, freshere og renere look.

OMG! 3IN1 KIT HAIR REPAIR SYSTEM Et innovativt og unikt hårpleiesystem som raskt og lett hjelper deg med å holde håret friskt fra hodebunnen og helt ut i hårtuppene. Denne styrkende, kraftgivende formulaen reparerer hårstråets ytterste lag og bidrar til å forhindre større skader. Den gir hodebunnen og håret næring slik at du får et friskt og glansfullt hår med mye glød.

OMG! STANDING MASK BRUSH Oppdag denne innovative kosten med stativ – et eksklusivt tilbehør til Double Dare-hudpleien du bare må ha! OMG! Standing Mask Brush har supersmidig bust som gjør at du smidig fordeler hudpleiemaskene fra Double Dare i ansiktet uten å bruke fingrene. Nå er det slutt på klebrige krukker, servant, bord og hender! Behandle ansiktet ditt med denne unikt designede kosten med integrert stativ for å minske blemmer og bakterier. Det avanserte glidelåsetuiet er perfekt for deg som er på farten! OMG! Standing Mask Brush er laget for at du skal kunne påføre alle dine favoritthudprodukter som masker, fuktighetsgivere, solbeskyttelse og serum. Det perfekte verktøyet uansett hvilken hudpleie det handler om.

OMG Hair Band LIGHT PINK

OMG Premium Package LIGHT PINK (4 Masks, Hair Band, 1 Brush)
799 kr