Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA 1 minute Daily Glow Mask 75ml

359 kr

Sanctuary Spa
Varenummer: 7541 Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Sanctuary Spa 1 Minute Daily Glow Mask er en ansiktsmaske som øker hudens utstråling med kakadu plomme, lysnende vitamin c og næringsrik rik rosmarin ekstrakt. Denne glødgivende, foryngende masken drives av en trio av vitamin C superfrukt, for å gi huden din øyeblikkelig glød og forbedre hudens tekstur.

Hvordan bruke Sanctuary Spa 1 Minute Daily Glow Mask:

1. Perfekt før morgendusjen, smør på denne vitaminrike gelmasken over ren, tørr hud. 2. Legg deretter til noen dråper vann for å aktivere ingrediensene. 3. La virke 60 sekunder, deretter skyll av (eller gå under rennende vann) for en lysere, mer strålende hudfarge som ser og føles frisk ut.

For alle hudtyper. Passer til veganere. Dermatologisk testet. Naturligvis duftet med rene essensielle oljer. Mot dyreforsøk. Uten parabener

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014, men har eksistert i over 35 år. Produktene er basert på rike oljer og pleiende samt kraftfulle ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker til oppstrammende antiage. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme på ditt eget bad.
Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!
Sanctuary SPA 1 minute Daily Glow Mask 75ml
359 kr