Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Vita Gel Face Mask 50ml

429 kr

Kalahari

Kalahari Vita Gel Face Mask 50ml har svært effektive antiage egenskaper og som etterlater huden synlig glattere og mykere. Den er revitaliserende, hudforgyngende og eksfolierende (Alpha Hydroxy syrer), den stimulerer kollagen og elastin produksjonen (Palmitoyl Pentapeptide-3) og øker cellefornyelsen (Resurrection Plant Ekstrakt).

Passer alle hudtyper, untatt sensetiv hud.

Brukes 2-3 ganger i uken i 10 minutter eller ha på masken over natten i tynt lag.

Key Ingredients

Glycolic Acid, Palmitoyl Pentapeptide-3, Lactic Acid, Citric Acid, Selaginella Lepidophylla (Resurrection) Plant Oil, Sodium Hyaluronate, Aspalathus Linearis (Rooibos) Extract, Kigelia Africana Fruit Extract.

 

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Vita Gel Face Mask 50ml
429 kr