Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Mii Flawless Face Base 30ml – perfelctly peachy 02

399 kr

MII
Varenummer: 8236 Kategori: Stikkord:

Mii Cosmetics Flawless Face Base er en lett, silkemyk og matt foundation som gir en lett til medium dekk. Produktet dekker urenheter, minimerer tegn på tretthet og glatter ut linjer. Produktet kan legges i flere lag eller under løse mineraler for en mer dekkende effekt. Flawless Face Base gir som navnet sier en flawless finish og passer for alle hudtyper, men er spesielt populær for bruder eller for photoshoots. Produktet passer også svært godt for en med tørr hud som ikke ønsker en foundation som legger seg i linjer, eller for en som ønsker en matt finish uten å tørke ut huden. Foundationen inneholder nærende sjøgressekstrakt, antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og SPF 10 som beskytter mot aldringstegn fra solen. Lysreflekterende partikler sørger for å gi et friskt og våkent utseende.

kommer i 5 nyanser

Hvordan bruker man den:
For best resultat anbefaler vi at du påfører Mii Cosmetics Flawless Face Base med Miracle Base Brush. Påfør rikelig med produkt og jobb foundationen godt inn med kosten. Miracle Base Brush er spesielt utviklet for å gi en perfekt og feilfri påføring  av Mii Cosmetics flytende foundation.

Mii Cosmetics er en komplett makeupserie utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter. Mii Cosmetics er en profesjonell makeup som er lett å forstå og lett å bruke. Mii Cosmetics har høy kvalitet, stor variasjon og et omfangsrikt produktutvalg. Forpakningene er lekre og lekne og produktene inneholder gode, hudpleiende ingredienser. Makeupen er utviklet med tanke på deg. Produktene er mineralbaserte og inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubiin og Amethyst som gir en nydelig glød, perfekt finish og en luksuriøs følelse. Mii Cosmetics har også en 100% ren minerallinje hvor mineralene er kvesset tre ganger noe som gir de en ultra fin konsistens som smelter inn i huden. Produktene inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer eller bismut og er trygge å bruke for alle.

 

Mii Flawless Face Base 30ml – perfelctly peachy 02
399 kr