Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Tinted SPF 40 Light – Lys

689 kr

Nimue
Varenummer: e75382152344 Kategori: Stikkord: ,

Nimue Sun – C SPF 40 – Light (Lys)

Denne fargede kremen er en fullverdig dagkrem som fukter, nærer og forebygger aldring samtidig som den inneholder SPF 40 som består av et bredspektret UVA/UVB filter. Denne dagkremen inneholder også farge, som gir en naturlig glød i huden og du oppnår en utjevnende effekt. Kremen har en lett dekkevne som gjør at huden din ikke ser sminket ut, men etterlater huden sunn og strålende.

Bruk: På dagen. Beskytter mot UV stråler og samtidig virker den utjevnende på huden. Kremen skal påføres sjenerøst i et jevnt lag i ansiktet eller på kroppen. Dette bør helst gjøres 30 minutter før man går ut i solen. Solkremen bør påføres igjen hver 2-3 timer. Gjenta også påføring etter bading, trening, svette og andre aktiviteter i vann. Kan brukes over Nimue fuktighetskrem eller benyttes alene. Unngå overdreven soleksponering som kan medføre tidlig aldring, pigmentflekker, rynker, slapp hud og celleforandringer.

Kremen kommer i 3 ulike farger: Light – Medium – Dark

Størrelse

60 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Hydro Lip Protection

  179 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Element Barrier

  945 kr
  KjøpLoading Done
Tinted SPF 40 Light – Lys
689 kr