Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sun-C SPF 40 TRAVEL SIZE

260 kr

En lett, fuktighetsgivende solkrem som gir høy bredspektret UVA/UVB-beskyttelse og hjelper til med å redusere og forhindre synlige tegn på aldring.

Nimue
Varenummer: 1f817b1a3958 Kategori: Stikkord: ,

Sun-C SPF 40 TRAVEL SIZE

Denne solkremen er en fullverdig dagkrem som fukter, nærer og forebygger aldring samtidig som den inneholder SPF 40 som består av et bredspektret UVA/UVB filter. Dette filteret beskytter huden din slik at du forebygger og hindrer at huden din eldes for tidlig.

Bruk: Skal brukes på dagen. Kremen kan brukes daglig hele sommeren. For deg som er opptatt av å forebygge pigmentflekker så er det også lurt å bruke denne kremen også vinteren. Kremen skal påføres sjenerøst i et jevnt lag i ansiktet og/eller på kroppen. Dette bør helst gjøres 30 minutter før man går ut i solen. Kremen kan brukes alene eller over en av Nimue´s dagkremer, helst 30 min før soleksponering. Gjenta påføringen hver 2-3 timer eller etter trening, svetting eller bading. Unngå overdreven soleksponering for å unngå solskader som kan medføre aldring som: rynker, pigmentflekker, slapp hud og celleforandringer.

Denne reisestørrelsen er super å ha i vesken eller i lommen når man skal være ute.

Finnes også i stor størrelse på 60 ml

Størrelse

20 ml

Du liker kanskje også…

 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Multi Rejuvenating Serum

  1436 kr
  KjøpLoading Done
 • Legg til i favoritter
  Legg til i favoritter

  Element Barrier TRAVEL SIZE

  170 kr
  KjøpLoading Done
Sun-C SPF 40 TRAVEL SIZE
260 kr