Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Hydraskin Rich Cream 50 ml

619 kr

Darphin
Varenummer: 1036 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Hydraskin Rich Cream er en intensiv fuktighetsgivende og nærende 24h-creme med en fløyelsmyk og rik formel for ekstra tørr hud. Inneholder sheasmør og mangosmør, pleier og gir næring til en stram hud. Tilfører masse fuktighet og gjør huden myk og og vakker.

En 24h-creme for tørr til veldig tørr hud
Ekstra fuktighetsgivende og mykgjørende
Umiddelbar pleie for stram og tørr hud
Gir økt elastisitet og glød
84% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Masser inn kremen med sirkulære bevegelser. Sirkulasjonen kommer dermed i gang, huden vitaliseres og cellefornyelsen stimuleres. Da kan huden absorbere næringsstoffene lettere.

OM HYDRASKIN:

En serie som passer alle hudtyper og alle aldre som har behov for ekstra fuktighetsgivende produkter. Bidrar til å styrke og bevare den naturlige fuktbalansen. Huden blir mindre stram og føles fyldigere. Linjer viskes ut og huden får en fin glød. HYDRA SKIN reduserer væsketap, øker nivået av fuktighet og holder huden myk og strålende hele dagen.

BRUK:

Applisere først rens og toner.  Deretter appliserer du en liten mengde av produktet over ansikte, hals og bryst. Kompletter gjerne med Intensive Skin-Hydrating Serum under cremen for å tilføre mer fukt. Bruk alltid solcreme over på dagen.

Darphin Hydraskin Rich Cream 50 ml
619 kr