Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Hydraskin Light Cream 50 ml

619 kr

Darphin
Varenummer: 1034 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Hydraskin Light er en intensiv fuktighetsgivende og nærende 24-creme med lett konsistens for normal til kombinert hud. Silicornia Herbacea ogsommerfugl lavendel virker anti-inflammatorisk, og holder på fuktigheten i huden. Bidrar til å regulere fuktighetsbalansen og gjør huden myk.

En 24h-creme for normal til kombinert hud med mangel på fukt
Umiddelbar pleie for stram hud
Gir økt elastisitet og glød
84% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse
HUDPLEIEREN TIPSER

Hydraskin Light Gel Cream er perfekt for en normal hud som vil ha en lettere creme på sommeren. Er avkjølende og fuktighetsgivende etter en dag i solen.

OM HYDRASKIN:

En serie som passer alle hudtyper og alle aldre som har behov for ekstra fuktighetsgivende produkter. Bidrar til å styrke og bevare den naturlige fuktbalansen. Huden blir mindre stram og føles fyldigere. Fine linjer viskes ut og huden får en fin glød. HYDRA SKIN reduserer væsketap, øker nivået av fuktighet og holder huden myk og strålende hele dagen.

BRUK:

Appliseres etter rens, toner og serum. Appliser deretter en liten mengde på ansikt, hals og bryst. Masser inn produktet med oppadgående og utadgående bevegelser. Kompletter gjerne med Hydraskin Serum for ekstra fukt.

Darphin Hydraskin Light Cream 50 ml
619 kr