Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Sanctuary SPA Glacial Splash Hydrating Mask 75ml

309 kr

Sanctuary Spa

Sanctuary Spa Glacial Splash Hydrating Mask er en forfriskende, fuktighetsboosting ansiktsmaske med tørstslukkende av isbrevann, vitamin B3 og alpine mineraler. Masken kjennes kjøling, lett og behagelig på huden når du vil ha en plumpet og hydrert hud som ser frisk ut.

Hvordan bruke Sanctuary Spa Glacial Splash Hydrating Mask:

Smør over ren, tørr hud når huden din kjennes tørst og tørr ut. La virke på huden lenge nok til at den får absorbert fuktigheten. Du trenger ikke skylle den av, og du etterlates med en behagelig, fuktet og våken hud. Bruk 1-2 ganger per uke. For alle hudtyper. Passer til veganere. Dermatologisk testet. Duftfri. Mot dyreforsøk. Uten parabener.

Sanctuary Spa er en prisvinnende hud- og spaserie fra England. Produktene ble lansert i Norge i 2014, men har eksistert i over 35 år. Produktene er basert på rike oljer og pleiende samt kraftfulle ingredienser i en sammensetning av myke konsistenser. Serien inneholder alt fra lette ansiktsoljer, rike fuktighetskremer og varmende leirmasker til oppstrammende antiage. Slapp av og nyt spa følelsen hjemme på ditt eget bad.
Unn deg selv de beste velværeproduktene – huden din vil elske det!
Sanctuary SPA Glacial Splash Hydrating Mask 75ml
309 kr