Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask 75ml

529 kr

Darphin

Skin Mat Purifying Aromatisk Clay Mask er en fantastisk kremet leire maske for normal til fet hud. Grønn leire absorberer overflødig fett, matter ned og gjør hudenklarere. Aloe Vera og Lavendel fukter og balanserer. Stresset hud blir roligere og sterkere. Skin Mat Purifying Aromatisk Clay Mask reduserer synligheten av utvidede porer, virker bakterie hemmende og gir en frisk glød, takket være den etersike oljen av sitron og sypress.

Gjør huden klar, frisk og matter ned blanke partier
Roer, pleier og reparerer
Betennelse og bakteriehemmende
81% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Punktbehandle kviser og blemmer med Purifying Aromatic Clay Mask og la den virke over natten. Den grønne leiren og de beroligende eteriske oljene gjør at huden reparerer seg raskere når du sover.

OM SKIN MAT:

En serie som renser på dypet. Passer alle aldre som har fet og kombinert hud med utvidede porer og blank t-sone. Denne serien er takket være planteekstrakter som matter ned og beroligende eteriske oljer, balanserende og fuktighetsgivende for huden som holder seg frisk og matt hele dagen.

BRUK:

Appliser på ren hud 1-3 ganger per uke. Fordel et tynt lag over hele ansiktet og halsen, men unngå området rundt øynene. La den virke i 10-15 minutter, vask av med lunkent vann. Masken kan også legges punktvis over blanke partier.

Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask 75ml
529 kr