Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Uplifting Serum Eyelids Definition 15ml

679 kr

Darphin

Uplifting Serum Eyelids Definition er et kraftig konsentrat for å styrke og stramme opp huden rundt øynene. Hver dråpe gir en høy dose av effektive ingredienser for å gjøre huden klarere og fastere. SMART SYSTEM Firming og Immortelleblomst gir serumet en kraftig oppstrammende effekt og konturene rundt øyet og øyelokket blir mer definert.

For øyne med dype rynker som mangler elastisitet
Aktivt konsentrat
Oppstrammende for øyne og øyelokk
Definierer øyekonturen

HUDPLEIEREN TIPSER:

Immortellblomsten som finnes i Uplifting Serum Eyelids Definition er kjent for sine kraftige anti-aging egenskaper. Den kalles “evig ” ettersom den beholder farge og form, selv når den har tørket. Denne lille gule blomsten med fantastiske egenskaper sies å være hemmeligheten til evig ungdom.

BRUK:

Appliser morgen og kveld. Bruk ringfingeren til å forsiktig klappe inn produktet fra øyekroken og ut, rundt øyet. Appliseres også under øyebrynsbenet. La produktet absorberes og følg deretter opp med øyecreme, for eksempel Stimulskin Plus Divine Eye Cream.

Darphin Uplifting Serum Eyelids Definition 15ml
679 kr