Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Ideal Resource Serum 30 ml

919 kr

Darphin

Darphin Ideal Resource Serum et innovativt serum, med fjærlett tekstur som umiddelbart og over tid forbedrer hudens kvalitet. Huden blir strålende og får en ungdommelig glød. Hudens teksturforbedres, hud tonen blir jevnere og porene blir mindre synlige. Ekstrakt fra bambus, erter og soyabønner myk gjør, pleier og korrigerer fine linjer og rynker for en perfekt hud, selv uten sminke.

Bekjemper aldringstegn
Gir klarere, jevnere hud tone og finere hudtekstur
Mindre synelige porer og rynker
100% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse
Frisk glød

HUDPLEIEREN TIPSER:

La serumet absorberes i huden slik at næringstoffene og de aktive ingrediensene kan trenge ned i huden før du appliserer fuktighetscremen. Appliserer du cremen med en gang kommer serumet til å blande seg med cremen og ikke gå ned i huden som det skal.

OM IDEAL RESOURCE:

Serien for en hud som mangler glans og elastisitet. Når skjønnheten i huden begynner å falme og vitaliteten og hudens evne til å fornye seg begynner å avta , er denne serien optimal. Produktene i denne serien hjelper til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, få tilbake sin glød og aktivere cellefornyelsen. Passer en grov, storporet hud som viser tegn på for tidlig aldring. En linje inspirert av naturens egne konserverings evne. Jevner ut hudens tekstur og hudtone samt gir huden ny glød og energi.

BRUK:

Etter rens, toner og eksfoliering, appliser 3 pump av Perfecting Smoothing Serum på ansikt og hals, morgen og kveld. For best resultat kan du komplettere med en creme fra Ideal Resource-serien.

Darphin Ideal Resource Serum 30 ml
919 kr