Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Spf 40 60ml

529 kr

Kalahari

Kalahari Spf 40 60ml Sun Protection er en lett og deilig solfaktor med SPF 40 med naturlig fuktighetsgivende antioksidanter. Solkremen inneholder Mongongo Extract, som er brukt i århundrer i Afrika som en naturlig solbeskyttelse mot UV-stråler. Dette reduserer mengden kjemiske solfiltre. I tillegg har vi lagt til foryngende og oppstramende planteekstrakter som vil pleie huden mens du oppholder deg i solen.
Påfør solfaktoren over dagkrem hver morgen. Vi anbefaler å bruke solkrem hver dag hele året rundt for å unngå raskere aldring av huden og solskader. Om vinteren kan produktet erstattes av Phyto Barrier Protection.

 

Key Ingredients

Aspalathus Linearis (Rooibos) Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Citrillus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Schinziophyton Rautanenii (Mongongo) Kernel Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Spf 40 60ml
529 kr