Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse 200ml

519 kr

St. Tropez
Varenummer: 6757 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,
SELF TAN PURITY BRONZING WATER MOUSSE 200ml

Endelig i Norge! St Tropez Selftan Purity Mousse  er en helt unik selvbruning. Den er en gjennomsiktig mousse, den smitter ikke av på klær, den gir ikke en mørkere “rar” farge når du påfører, den lukter ikke og du trenger ikke dusje den av! Gir en nydelig medium til gyllen farge på 4-8 timer. Moussen har en ultra-fuktighetsgivende formula som verken skjolder eller smitter av. Beskytter mot miljøpåvirkning og frie radikaler samt dufter deilig av tropiske blomster og frukter. Huden blir gyllen, fuktet og myk- whats not to love?

Vi anbefaler at du bruker en Tanning mitt når du påfører slik at du slipper farge på hender og andre skjolder.

Viktige ingredienser: Vegetan, Hibiscus Extract and Green Mandarin Water.

For best resultat: Påfør med Tan Applikator Mitt i lange sirkulære bevegelser, start ved anklene og arbeid deg oppover Sørg for at alle områder er dekket før du lett stryker overflødig produkt fra votten over hender og føtter. Med en smittefri formel, er det ikke nødvendig å skylle av denne klare og ultra-lette moussen.

Applikasjoner per flaske: 5

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse 200ml
519 kr