Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Toner 200 ml

419 kr

Darphin
Varenummer: 992 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Intral Toner er en mild toner fra serien for sensitiv hud. Fjerner effektivt rester av makeup og er det siste trinnet i renseprosessen. Fukter og frisker opp huden. Roer og virker avkjølende for en følsom, irritert hud med kamille og hagtorn og Calm Complex.

For ekstra sensitiv og tørr hud
Roer og demper rødhet
84% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Klapp gjerne inn Intral Toner direkte på huden istedenfor å bruke bomullspads. Bomull absorberer en del av produktet så klapper du inn det får du mer fuktighet til huden.

OM INTRAL:

Intral – serien for ekstra sensitiv og tørr hud i alle aldre. For over 50 år siden utviklet Pierre Darphin sitt første serum for å umiddelbart berolige og fukte den ekstra sensitive huden. Denne kultklassikeren har aldri fått noen etterfølger takket være sin eksepsjonelle evne til å redusere sensitiv og rød hud, gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens elastisitet. Fra dette utviklet han hele Intral serien med ulike produkter med samme unike evne. Serien reparerer og pleier den mest sensitive huden og reduserer irritasjon og kløe.

BRUK:

Etter rens med INTRAL Cleansing Milk, appliser Intral toner på en bomullspads og stryk over ansikt og hals med forsiktige bevegelser.

Darphin Intral Toner 200 ml
419 kr