Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Toning Lotion 160ml

339 kr

Kalahari

Kalahari Toning Lotion med sin unike kombinasjon av Kalahari Watermelon Seed Extract og Rooibos Tea Extract etterlater huden rebalansert, forynget og rehydrert. Den er rik pkå antioksidanter, allantoin og melonfrø olje. Avgrenser og reduserer porestørrelsen og virker lett eksfolierende, samt vedlikeholder den naturlige syrekappen på huden. Påfør på ansiktet og på halsen med en bomullspads eller sprayes direkte på huden.

For alle hudtyper.

Nøkkelingredienser: Allantoin, trollhassel, alpha hydroxy acid, rooibos ekstrakt.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Toning Lotion 160ml
339 kr