Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Ideal Resource Overnight Cream 50ml

799 kr

Darphin
Varenummer: 1068 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Darphin Ideal Resource Overnight Cream – Våkne opp med en strålende frisk hud! Denne fløyelsmyke, elegante nattkremen gir rikelig med fukt. Hvit hibiskus, salisylsyre og Neroli setter fart på cellefornyelsen og kollagenproduksjonen for en jevnere og finere hud. Den naturlige reparasjonsprosessen forbedres, og huden oppfattes klarere med en ungdommelig glød.

Fornyet struktur og glans
Hjelper huden å reparere seg under natten
Jevnere og finere hud med klarere hudtone

HUDPLEIEREN TIPSER:

Natten er den absolutt beste tiden for å booste huden men nærende kremer. På natten øker mikrosirkulasjonen for absorpsjon av næringsstoffer og utrensing av avfallsprodukter går raskere.

OM IDEAL RESOURCE:

Serien for en hud som mangler glans og elastisitet. Når skjønnheten i huden begynner å falme og vitaliteten og hudens evne til å fornye seg begynner å avta , er denne serien optimal. Produktene i denne serien hjelper til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, få tilbake sin glød og aktivere cellefornyelsen. Passer en grov, storporet hud som viser tegn på for tidlig aldring. En linje inspirert av naturens egne konserverings evne. Jevner ut hudens tekstur og hudtone samt gir huden ny glød og energi.

BRUK:

Appliser over ansikt og hals på kvelden, etter rens og toner. Kompletter for eksempel med Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum under, for enda mer fukt. Bruk også valgfri Darphin Aromatic Care for maksimalt med næring og skreddersydd hudpleie.

Darphin Ideal Resource Overnight Cream 50ml
799 kr