Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Phyto DD Cream Sun Kissed 30ml

319 kr

Kalahari
Varenummer: 2831 Kategorier: , , , Stikkord: , , , , ,

Kalahari Phyto DD Cream Sun Kissed er en farget dagkrem som beskytter huden mot miljøpåvirkning, virker lett eksfolierende og gir en fin glød til huden. Innholder titandioxyd som naturlig beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler. Daily Defense Cream – DD Cream – er en multifunksjonell, tonet behandlingskrem med vitamin B3 og vitamin E. Denne behandlings-applikasjonen inneholder også en veldig lav andel vitamin A og har derfor avaldrende egenskaper mens den beskytter din hud mot ytre miljøfaktorer, øker luminescensen og sørger for en feilfri hudfarge. På grunn av titandioksyd har denne kremen lav SPF-beskyttelse. Som et annet alternativ anbefaler vi at du blander denne fargede formelen med SPF.

Påfør over gel, serum eller fuktighetskrem. Kan påføres igjennom dagen. Produktet er også tilgjengelig i fargen Sun Kissed.

Key Ingredients

Titanium Dioxide, Niacinamide, Caertonia Siliqua (Carob) Leaf Extract,Tocopherol, Retinyl Palmitate.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Phyto DD Cream Sun Kissed 30ml
319 kr