Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Predermine anti-wrinkel Fluid Creme 50 ml

1399 kr

Darphin
Varenummer: 1083 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Densifying Anti -Wrinkle Fluid gjenoppretter effektivt vitaliteten og elastisiteten i huden. Huden blir jevnere og mykere og får mer glans. Konsentrater av planteekstrakter akselererer hudens egne kollagen og elastinproduksjon og plumper huden. Peptider, soyaolje og hyaluronsyre bidrar til å øke fasthet, fukte og styrke huden.

24h-creme for kombinert/fet hudtype som trenger bedre elastisitet og vitalitet
For silkemyk hud med matt finish
Intensivt fuktghetsgivende og styrkende
Stimulerer elastin og kollagenproduksjonen
81% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Anti – Wrinkle Fluid er et bra alternativ som en lett kreme også for tørrere hudtyper, i løpet av sommeren eller på ferie i solen (med solfaktor over). Også egnet som et tynt lag under CC Darphin Cream.

OM PRÉDERMINE:

Ideell for alle hudtyper som viser de første tegn på aldring, men også for de med moden hud. Produktene bidrar til å styrke huden for bedre elastisiteten og gi et fyldigere utseende. Minimerer synligheten av linjer, huden blir fastere og merkbart glattere med fornyet glans. Jevner ut og plumper huden samt stimulerer produksjonen av proteinet som gir huden elastisitet.

BRUK:

Appliser på ansikt og hals etter rens og toner. Masser forsiktig inn produktet med fingertuppene. Kompletter gjerne med Firming Wrinkle Repair Serum for ytterligere elastisitet og vitalitet. Bruk alltid solcreme over på dagen.

Darphin Predermine anti-wrinkel Fluid Creme 50 ml
1399 kr