Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Rescue Correcting Cream 50 ml

899 kr

Darphin
Varenummer: 1026 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Intral Redness Relief Recovery Cream er en lett gel-creme for normal til kombinert hud. Gjenoppretter hudens naturlige barriere for en sterk og balansert hud uten irritasjon. Stram og blossende hud blir umiddelbart myk og balansert. Reduserer rødhet ved hjelp av grønne pigmenter. Panthenol, polysakkarider og vitamin E gir næring og fukter.

For normal til kombinert hud som er rød og sensitiv
Ekstra fuktighetsgivende og pleiende
Umiddelbar pleie for stram og tørr hud
Beroligende planteekstrakter fra kamille, peon og tindved
82% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Det grønne pigmentet i Intral Redness Relief Recovery Cream jevner ut en sensitiv hud som lett blosser og blir irritert, ettersom grønt nøytraliserer røde toner. Derfor er denne cremen også egnet for hud med betente kviser og urenheter, for å både skjule dem og pleie dem.

OM SERIEN:

INTRAL – serien for ekstra sensitiv og tørr hud i alle aldre. For over 50 år siden utviklet Pierre Darphin sitt første serum for å umiddelbart berolige og fukte den ekstra sensitive huden. Denne kultklassikeren har aldri fått noen etterfølgere, takket være sin eksepsjonelle evne til å redusere sensitiv og rød hud, gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens elastisitet. Fra dette skapte han hele Intral serien med ulike produkter med samme unike evne. Serien reparerer og helbreder den mest sensitive huden og reduserer irritasjon og kløe.

BRUK:

Appliser over ansikte, hals og dekolletage på ren hud, etter rens, toner og serum.  Masser forsiktig inn produktet med fingertuppene. Brukes morgen og kveld.

Darphin Intral Rescue Correcting Cream 50 ml
899 kr