Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin Intral Redness Recovery Balm 50 ml (Utgått)

699 kr

Darphin
Varenummer: 1028 Kategori: Stikkord: , ,

Darphin Intral Redness Recovery Balm er en rik mykgjørende creme for tørr til veldig tørr hud. Gjenoppretter hudens naturlige barriere for en sterk hud uten irritasjon.Stram og lett irritert hud blir umiddelbart fuktet, myk og balansert. Mango Olje og vitamin E gir næring og mykgjør.

For tørr til veldig tørr hud som er ekstra sensitiv og blir lett rød.
Ekstra fuktgighetsgivende og pleiende
Umiddelbar pleie for stram og tørr hud
Mango olje mykgjør og gir næring

HUDPLEIEREN TIPSER:

Redness Relief Recovery Balm er ideell  som en beskyttende klimacreme og beroligende creme til hud med symptomer på rosacea. Passer perfekt for barnets tørre og sensitive kinn.

OM INTRAL:

INTRAL – serien for ekstra sensitiv og tørr hud i alle aldre. For over 50 år siden utviklet Pierre Darphin sitt første serum for å umiddelbart berolige og fukte den ekstra sensitive huden. Denne kultklassikeren har aldri fått noen etterfølgere, takket være sin eksepsjonelle evne til å redusere sensitiv og rød hud, gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens elastisitet. Fra dette skapte han hele Intral serien med ulike produkter med samme unike evne. Serien reparerer og helbreder den mest sensitive huden og reduserer irritasjon og kløe.

BRUK:

Appliser på ansikt og hals på ren hud etter rens, toner og serum. Masser forsiktig inn produktet med fingertuppene. Appliseres over passende Darphin serum på dagen og og kompletter med passende Aromatic Care på natten. Brukes morgen og kveld.

Darphin Intral Redness Recovery Balm 50 ml (Utgått)
699 kr