Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

PMD Clean Classic Brush BLACK

1129 kr

PMD

PMD Clean Classic Brush Black er en smart ansiktsrensende børste. Med over 7000 vibrasjoner i minuttet sikrer PMD Clean Classic Brush BLACK 1vår SonicGlow ™ -teknologi ikke bare en dyp rensing, men gir en måte å løfte, forme og tone problemområder for et mer ungdommelig utseende.

Hvordan teknologien vår fungerer for deg?

SonicGlow Technology ™ – Med 7000 vibrasjoner per minutt fjerner Clean dypt hudens urenheter ved å bryte ned smuss og olje fra porene.
Skjønnhet av silikon – Ved bruk av ultrahygienisk silikon er Clean luktbestandig, antibakteriell, allergivennlig og vanntett.
Vårt problemfrie børstehode trenger aldri å skiftes ut.
Tilpasses for alle hudtyper – Et kraftig renseapparat med bust som er forsiktig for alle hudtyper. Med fire moduler som kan tilpasses, gir Clean et komplett spekter av rensealternativer.
Anti-Aging Ansiktsmassasje – Overlader hudpleieregimet ditt ved å bruke vår SonicGlow ™ -teknologi. Ved bruk av teknologien kan du massere serum og fuktighetskrem til huden for et mer ungdommelig utseende.PMD Clean Classic Brush BLACK 2

PMD Clean Classic Brush BLACK
1129 kr