Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Nourishing Eye Balm 10 ml

419 kr

Kalahari

Kalahari Nourishing Eye Balm  er en lett øyekrem som tilfører fuktighet, myker og beskytter den delikate huden rundt øynene. Formelen inneholder et høyt nivå av peptider som sammen med effektive botaniske ingredienser reduserer fine linjer, mørke ringer under øynene og hevelser.

Fordel en liten mengde øyekrem på fingeren og påfør produktet forsiktig på huden rundt øynene. Kan brukes morgen og kveld. Påfør en liten mengde på det sarte øyeområdet på en ren, tørr overflate. Denne behandlingen kan brukes alene eller over Anti-puffiness Eye Serum. Egnet for påføring morgen og kveld.

Hudtype: Alle

Ingredienser:

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Kigelia Africana fruit extract, Aspalathus Linearis (Rooibos) Extract, Hesperidin Methyl Chalcone,  Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Panthenol (B5),  Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Nourishing Eye Balm 10 ml
419 kr