Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Darphin 8 Flower Nectar Cream 5 ml TRAVEL SIZE **

199 kr

Darphin
Varenummer: 15156 Kategori: Stikkord: ,

Darphin 8 Flower Nectar Cream en revolusjonerende blanding av olje og creme med en unik kombinasjon av essensielle oljer fra 280 kronblad. Smelter på huden for å gi intens næring og fantastisk mykgjørende effekt. Neroli, rose og sjasmin er noen av de eteriske oljene som virker beroligende og berikende. Jojoba, avokado og makadamia nøtteolje virker mykgjørende for en fantastisk myk hud. Vitamin C og E styrker og beskytter huden.

Ekstra rik creme med eklusiv mix av essensielle oljer
Kraftfullt nærende og mykgjørende
92% av ingrediensene fra naturlig opprinnelse

HUDPLEIEREN TIPSER:

Har du ekstra tørr hud, bruk 8 – Flower Nectar Oil Cream dag og natt. Ved applisering, masser gjerne ansiktet for å stimulere blodsirkulasjonen og cellefornyelsen. Kompletter gjerne med et fuktighetsgivende og beroligende serum, for eksempel Intral Redness Relief Soothing Serum for maksimalt med fukt.

BRUK:

Appliser en liten mengde over ansikt, hals og bryst. Masser produktet med Darphins appliseringsteknik. Bruk dag og natt på ekstra tørr hud.

Darphin 8 Flower Nectar Cream 5 ml TRAVEL SIZE **
199 kr