Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Phyto Flora Serum 15ml

539 kr

Kalahari

Kalahari Phyto Flora Serum er et serum som balanserer og forbedrer hudens naturlige bakterielle flora.

  • Anti stress og roer ned huden
  • Fremmer sunn aldring av huden
  • Styrker funksjonen av hudbarrieren
  • Overlegen Probiotisk kompleks for huden
  • Fuktbooster til huden
  • Passer alle hudtyper

For optimalt resultat anbefaler vi at du renser morgen og kveld med Gentle Cleansing Milk, om du har normalt til tørr hud eller Facial Cleanser dersom du har normal, kombinert eller fet hudtype. Serumet påføres etter rens før du avslutter med en passende dag- eller nattkrem. Du kan se det stor utvalget av Kalahari ansiktskremer her. For at alle type hudpleieprodukter skal kunne trekke tilstrekkelig ned i huden er det viktig å eksfoliere huden sin 1-3 ganger ukentlig, men for eksempel Enzyme Face Buff. 

Key Ingredients

Tropaeolum majus Flower/Leaf/Stem Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Malachite Extract, Jania Rubens Extract, Sodium Carrageenan (Actibiome), Seawater, Laminaria Digitata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Ferox Leaf Extract.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Phyto Flora Serum 15ml
539 kr