Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Phyto Film Toner 160 ml

379 kr

Kalahari

Kalahari Phyto-Film Toner er en behandlende toner med Lactic Acid og utrensende egenskaper. Den er perfekt for å redusere store porer, for de med fet hud og urenheter/ akne. Toneren inneholder svært effektive naturlige ingredienser som gir anti-aldrende og foryngende fordeler som forbedrer hudens tekstur. Huden etterlates med en klar, matt overflate.

Påfør toneren på renset hud. La den tørke og påfør deretter ditt valg av gel, serum eller fuktighetskrem. Unngå huden rundt øynene.

Brukes annenhver kveld, på spesifike områder som er oljete. Når du har oppnådd ønsket resultat kan du redusere eller avslutte bruken av toneren.

Passer for kombinert, fet, oljete hud. Passer ikke for sensetiv, eller pigmentert hud.

Key Ingredients

Verbena officianalis extract, Citrullus lanatus (watermelon) seed oil, Hydrolyzed candida saitoana extract, Spiraea ulmaria extract, Lactic acid, Aspalathus linearis (rooibos) extract, Kigelia africana fruit extract.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Phyto Film Toner 160 ml
379 kr