Nettbutikken er midlertidig stengt for vedlikehold. Du er velkommen til å kikke produkter, men kan ikke handle ennå. Vi åpner igjen i løpet av dagen.

Kalahari Ferulic CEB + Serum 20ml

799 kr

Kalahari

Ferulic CEB+ Serum fra Kalahari er et konsentrert superoksydserum. Dette serumet er en phytokjemisk antioksidant med høy styrke som øker effekten av andre antioksidanter som vitamin C, E og B. Dette serumet utrydder flere forskjellige typer frie radikaler i huden din og forbedrer huden struktur og utseende dramatisk. Gir en god anti-age effekt, jevner ut, strammer opp og styrker hudens egne funksjoner.

Key Ingredients

Aqua (water), Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Ethoxydiglycol, Glycerin, Ferulic Acid, PEG-40 Hydrogenated, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Niacinamide, Alpha Tocopherol Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. De er laget av et team bestående av eksperter på botaniske ingredieser og forskere på kosmetiske ingredienser. De er svært effektive formuleringer, de gir synlige resultater og kan brukes av alle hudtyper. All emballasje er 100% gjenbrukelig og de støtter flere veldedige organisasjoner i Sør Afrika. Ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater, kunstige fargestoffer eller mineraloljer.

Kalahari Ferulic CEB + Serum 20ml
799 kr